tisdag 20 maj 2008

Big tings!


Vi håller på att smida järnet inför Östergötlands största Reggaehändelse ever!! Kobran firar 5 års jubileum. Det betyder att det var ( ungefär ) 5 år sedan Tompa T, Ghandi, Kalle Kobra och Kahdaffi slog sina påsar ihop och bildade Kobran en kort tid därefter sällade sig Jhonny Dollar till skaran och nu har familjen vuxit sig större med en krets av trogna lyssnare och besökare av klubbar och andra arrangemang.

Special thanks till våra bröder som hjälpt till och fixat och trixat när vi arrangerat grejer. Ivan den Röde, Micke Alvarlig aka Mik-e Serius, Jonte Ninja aka Dj Lowfat-Milk och alla andra i Rusty Peking Massive. På Kobrans CV så har vi klubbar på Bryggeriet, Teaterbaren, XO, Otten och en bunt andra gigs bakom oss.

Under sommaren kommer Kobran ta det lite lugnt och ladda batterierna inför en tung höst fylld av baktakt och fet bas! Men vi kommer inte gå helt i graven utan bloggen finns samt att vi håller på att styra upp en egen webradio där det kommer sändas under sommaren. Enstaka gästspel kommer också ske och de håller man bäst reda på här på nätet.

Men som avslut på vårterminen så kör vi alltså 5 års jubileum lördagen den 31 maj. Vid Lejongropen i Folkparken kommer vi under solens värmande strålar köra en fet BBQ bash med musik och framträdanden. Det är naturligtvis gratis och grill finns så ta med mat och dryck för att njuta ordentligt.
Bless!

Inga kommentarer: